Centrul de Studii Vedice ISKCON Timișoara reprezintă o organizație non-guvernamentală – un centru educațional spiritual dedicat împărtășirii experienței de autotransformare la nivel fizic, emoțional și spiritual.

La Centrul de Studii Vedice ne inspirăm din viața și învățăturile lui Șrila A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada – marele maestru spiritual în tradiția bhakti-yoga, care a adus cultura vedică în lumea occidentală.

 

                                                      

Centrul oferă o gamă largă de workshop-uri, cursuri, resurse audio și video și publicații spirituale bazate pe cultura și filozofia scripturilor Vedice. Cuvântul „Veda” provine din limba sanscrită – limbă vorbită în India antică – și înseamnă „știință și cunoaștere”. Scripturile vedice, cum ar fi Bhagavad Gita, Șrimad Bhagavatam, Upanișadele și alte manuscrise antice, sunt considerate sursa originară a cunoașterii autentice despre yoga, karma, reîncarnare, meditație, relația dintre sufletul individual și Sufletul Suprem și alte subiecte transcendentale.

Asistând la discursurile spirituale susținute de membrii Centrului de Studii Vedice, inițiati în tradiția bhakti-yoga, servind mâncăruri vegetariene delicioase și participând la kirtan (cântarea meditativă a mantrelor și ale numelor Divine), oaspeții noștri pot experimenta din plin atmosfera spirituală a culturii vedice.

Trăim într-o epocă, care ne acordă facilități extraordinare și o cantitate enormă de informații. Cu toate acestea, chiar tehnologia concepută pentru bunăstarea noastră deseori servește doar pentru a ne izola unul de altul și a ne distanța de la experimentarea a tot ceea ce este cu adevărat divin.

Programele săptămânale ale Centrului de Studii Vedice ISKCON Timișoara oferă tuturor aspiranților spirituali posibilitatea de a întâlni oameni noi, de a lega relații de durată și de a găsi inspirație și sprijin pe calea avansării spirituale.

Suntem bucuroși să vă invităm să ne vizitați și să experimentați programele și evenimentele, pe care le oferim și să întâlniți persoane care împărtășesc aceste valori spirituale.

Sperăm că veți găsi un loc de inspirație și că viața voastră poate fi într-un fel atinsă de cultura atemporală a tradiției Vedice.