Cântă și fi fericit – Puterea meditației cu mantre

 

În căutarea fericirii

Toți ne dorim să fim fericiți. Unii dintre noi căutăm fericirea în familiile noastre, într-o viață sănătoasă  în mijlocul naturii, în cariere de succes, vieți sociale active, mâncăruri alese, jocuri de noroc sau sporturi și exerciții fizice. Alții experimentează fericirea în politică, artă, ocupații academice sau hobbyuri care variază de la mecanică și calculatoare la teatru, filantropie, activități de binefacere și mii de alte acțiuni care constituie încercarea fără de sfârșit a umanității de a obține plăcere. Milioane de oameni își găsesc fericirea în alcool, tranchilizante și alte medicamente sau droguri.

Cu toată abundența de cunoaștere științifică și tehnologică, ce depășește cu mult generațiile anterioare, sunt oamenii de azi cu adevărat mai fericiți decât predecesorii lor ?

Problema principală în căutarea fericirii este că sursele noastre de plăcere sunt limitate. Ceea ce majoritatea oamenilor consideră ca fiind plăceri fundamentale, mâncatul si sexul, pot ocupa doar câteva momente din fiecare zi. Corpurile noastre sabotează în mod constant planurile pe care le avem de a ne bucura. Până la urmă, poți să mănânci doar o anumită cantitate înainte de a te îmbolnăvi. Chiar și sexul are limitele sale.

Cântă și fi fericit oferă informații despre cum putem să obținem plăcerea dincolo de limitările actuale. Este prezentat un principiu al plăcerii care depășește granița timpului și a spațiului și care emană din partea cea mai profundă a ființei noastre.

Informații suplimentare 

Greutate: 110 g

Dimensiuni: 11 × 18 × 1 cm

Autor: Bazat pe învățăturile Grației Sale Divine A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada

ISBN: 978-917769-2881

Data publicației: 2021

Publicația: Bhaktivedanta Book Trust

Specificații: 130 de pagini

Pentru a intra în posesia acestei cărți sau dacă doriți să aflați mai multe despre noi ne puteți contacta la detaliile din secțiunea  Contact.

 

Leave a Reply