Gaudiya Yoga este un stil de yoga vechi de mii de ani. În anii 1500, un mare înțelept, Șri Caitanya Mahapabhu a apărut cu misiunea de a restabili principiile yoga autentice. Acest stil de yoga a fost transmis până în prezent printr-un lanț neîntrerupt de maeștrii spirituali.
Acest stil de yoga este special gândit pentru oamenii ”moderni”, este menit să ne învețe cum să avem o abordare spirituală asupra vieții ”de zi cu zi”.
 
În cadrul acestui proiect, vom avea discuții bazate pe scrierile clasice ale yoga pentru a înțelege filozofia, logica din spatele procesului yoga. Și vom aduce aceste lucruri în situația noastră concretă, învățând cum putem să integrăm aceste lucruri în stilul nostru de viață și cum să medităm mai eficient.
 
De asemenea o să experimentăm reconectarea la natura noastră spirituală prin intermediul sunetelor și al muzicii.
Toată materia din jurul nostru, tot ceea ce ne înconjoară în exterior este format din energie care vibrează pe diferite nivele de frecvență. Dar nu numai exteriorul este format din vibrații, ci și interiorul nostru, gândurile și emoțiile noastre sunt formate din energii subtile de densități diferite care pot fi percepute la nivel subtil.
Așadar, este necesar să ne conectăm în mod conștient la vibrații superioare, spirituale și atunci toate lucrurile benefice se vor manifesta în viața noastră.
 

 

Puteți afla mai multe informații pe pagina noastră:

Gaudiya Yoga

https://www.facebook.com/GaudiyaYoga