Revenirea – Știința reîncarnării

 

Ne comportam ca și cum urma să trăim la nesfârșit, asta credea toată lumea pe vremea “Beatles”-ilor, nu? De fapt, cine se gândea că o să moară? (Sir Paul McCartney)

Dacă vrei să obții cu adevărat controlul asupra destinului tău, trebuie să înțelegi reîncarnarea și modul în care funcționează ea. Atât de simplu este.

Nimeni nu vrea să moară. Majoritatea dintre noi am dori să trăim veșnic, cu vigoarea tinereții, fără riduri, păr alb sau artrită. Acest lucru este normal deoarece primul și cel mai important principiu al vieții este să ne bucurăm. Dacă am putea numai să ne bucurăm la nesfârșit de viață!

Eterna căutare a nemuririi este atât de fundamentală, încât ne este aproape imposibil să concepem că la un moment dat o să murim. Câștigătorul premiului Pulitzer, William Saroyan (autorul “Comediei Umane”), a oglindit mentalitatea majorității oamenilor, când a declarat în public, în zilele premergătoare morții sale, că “Toți trebuie să murim. Întotdeauna am crezut că în cazul meu se va face o excepție. Acum ce se va întâmpla?”

Mulți dintre noi se gândesc rar, sau poate niciodată, la moarte și la ce va întâmpla după. Unii spun că moartea este sfârșitul tuturor lucrurilor. Unii cred în rai și în iad. Totuși, alții afirmă că această viață este una din multele vieți pe care le-am trăit și pe care le vom trăi în viitor. Și mai mult de o treime din populația lumii – peste 1.5 miliarde de oameni – acceptă reîncarnarea ca un fapt de necontestat al vieții.

Informații suplimentare 

Greutate: 100 g

Dimensiuni: 11 × 18 × 1 cm

Autor: Bazat pe învățăturile Grației Sale Divine A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada

ISBN: 978-917149-8670

Data publicației: 2021

Publicația: Bhaktivedanta Book Trust

Specificații: 124 de pagini

Pentru a intra în posesia acesti cărți sau dacă doriți să aflați mai multe despre noi ne puteți contacta la detaliile din secțiunea  Contact.

 

Leave a Reply